Nej!


Va fan, det var inge made in sweden?!!! Varför inte :(

Vad ska jag se på nu då? :(

kinder maxi


Slutat med mitt pluggande för dagen, nu äter jag kinder maxi :) Nu blir det made in sweden, det är bra det :)

Imorgon är det helg :D / L


Tjohej


Har pluggat geografi för fullt här idag. Men det verkar itne riktigt vilja sätta sig i hjärnan, så jag ska snart ge det ett nytt försök ;)

Mår i allafall bättre idag, men är otroligt trött. Vilket egentligen itne rä så konstigt, mina värden var inte så bra. Men har varit i skolan under dagen åtminstonde. Somnade dock i två timmar när jag kom hem, vilket är ovanligt för att vara mig.

Får vila upp mig under helgen :D

/ F

Jag vill ha!






/ Frida

Torsdag

Normalt brukar jag verkligen älska torsdagar, men inte denna. Måste träna på till provet som vi har imorgon, Kan inte påstå att jag är nått geni när det gäller vatten och fiskar :(

En positiv sak med dagen är att jag börjar halv 2 :D / L

rött

Poppy Rio Ruffle Set SEK 798, Vitamin A Silver - NELLY.COM

 

Jag vill ha den där bikinin. Från nelly.com

/ F


husmor


Har nyss beställt tid vid tvättstugan, ska vara duktig och tvätta medans jag lagar mig mat. Känner mig som en husmor!(tant) Men johan är och kollar på hockey så då får jag ta och fixa mig själv. Och jag hatar när kläder man vill ha inte är rena, så nu ska de få bli rena :)

Sen när johan kommer hem från hockeyn har han lovat att jag ska få välja film, så det får bli mean girls eller sleepover. Haha! Han hoppas nog på att det är andra förslag med också ;p

Vill att det ska bli helg, det suger i min shopping- och festtarm! / L




Våfflor

Mamma ska laga våfflor åt mig nu. Så himla gott med blåbärssylt och keso :)

Läkaren ringde mig också, visst verkade det som att jag hade en blindtarmsinflamation. Så det är väl bara att vänta på att få ta bort den.
När jag tänker efter så snackade vi faktist om det i skolan i måndags. LÄSKIGT!

Nu, VÅFFLOR!



Den här bilden får mig att längta så otroligt mycket efter sommaren, är på väg till en konstert med LARS!
En alldels gudomlig kväll var det

/ Frida

Onsdaag


Jag vaknade 6 i morse och hade sjukt ont i magen, men orkade somna om efter ett tag. Sedan vaknade jag klockan 8 och hade ännu ondare. Så jag stannade hemma från skolan idag. Men fick åka upp till vårdcentralen förut och de vet inte riktigt vad det är för fel på mig. Kan vara blindtarmen som spökar. Men det är väl bara att vänta och se antar jag..
Tajmingen är inge vidare i vilket fall.

Nu ska jag äta glass och läsa SOLO!

/ F

Onsdag


Hade en lektion nu under morgonen och sen gick jag hem, börjar inte förens halv 2 igen :)
Har geografi prov på fredag så ska sätta mig och plugga inför det, hatar sån geografi vi håller på med nu, det är så himla trååkigt! Men det måste göras det också, men innan det tänkte jag städa min garderob som är en stor katastrof! Fast på bilden är det inte så farlig katastrof som det är nu ;) / L


Tisdag


En rätt slapp dag iskolan tror jag, har iaf fått ett prov gjort. Skönt! Efter det gick jag till körskolan och plugga lite med Fridis.

Nu väntar jag på lasange, som jag har gjort ;) Inte dåligt det. Sen blir det geografi plugg och senare ska jag ut och övningsköra med mammsen :) Tråkig dag men ibland måste man ha det också!

/ L

svart vs vit



jag gillar dom båda.
/ F


Årets studentklänning?

Jag bidrar med lite inspiration till studentklänning.
För den som vill vara ute i god tid.

 

Asos har massor av fina klänningar!

 

/ F


Onormalt

Jag bjuder på det här. Har suttit och tittat på bilder från en massa fester. De första bilderna sitter man alltid helt stel på och försöker le fint mot kameran, men allt eftersom kvällen går blir bilderna bara värre och värre..






Ja, man måste aktist bjuda på sig själv!

/ F


Monday



Okej, min måndag har inte varit riktigt okej. Man ska ju vara pigg och utvilad på måndagar men jag har varit totalt förstörd. Hade körlektion tjugo i nio i morse, sedan åkte jag hema och pluggade. Men efter en timma blev jag så oerhört trött att jag fick lov att ta en tupplur. Vaknade klockan ett! Efter min förmiddagslur var jag ännu tröttare och struntade därför i skolan.

Så nu hoppas jag på att batterierna är laddade till resterande veckodagar, för den kommer bli kämpig. Då menar jag skolmässigt :)
Säger man ens så? :D



I morgon ska jag hänga med Matilda på Bt!
/F

ränder



De där två skulle passa bra in i min randiga avdelning i garderoben. Åtminstonde en av dem :)

 

/ Frida


Sjuker

Precis vad jag är! Det är inte så roligt, har jätte mycket att göra under veckan så det är ju bra om jag är i skolan, så jag håller tummarna för att febern har gått ner så jag iaf tar mig till skolan imorgon!

/ L

Bonzo



Drömde om min fina hund inatt, gud vad jag saknar honom!
Världens finaste <3

/ L

24 januari

I fredags spelade vi som sagt match, vi vann med 4-3 :) Direkt efter matchen var det dags att slänga sig i duschen och det väntades fest hemma hos Denise, kom hem vid halv 3 någon gång. Bra kväll! :)
Igår var jag vid badhuset med min lilla prinsessa, efter det åkte vi ut till råda och hälsa på en stund. På kvällen kom Johanna och Tobbe och hälsa på, vi åt och titta på the ugly truth. Den var bra! :)

idag ska jag plugga körkortsteori och även rättkunskap. blä för söndag!
Nästa helg ska vi iaf till Emma och hälsa på och hjälpa henne med lägenheten, det ska bli roligt det! :)

/ L

Saturday!

OCH jag är då otroligt partysugen!

Men, jag ska inte festa förrän jag fyllt mina 18 år. Och det blir en utmaning eftersom det ändå är typ 3 veckor kvar.

Nu ska jag ringa och fixa lite saker som ni inte får veta något om, men det är ju alltid roligt att skriva ändå för att ni ska bli nyfikna ;) Sen tror jag bestämt att det blir en låång skogpromenad bland älgarna här uppe i skogen. Ska ringa och bjuda Matilda på mat också tror jag, och Lisa om hon inte är bakis vill säga..

Det får bli en lugn lördag helt enkelt :)





En midsommar bild!

/ Frida

torsdag

Och imorgon är det fredag!! :) Då väntas match, härligt!

Har nyss kommit in från att pappsen och jag har vart ute och övningskört, nu blir det made in sweden:)

/ L

blablabla


Jag är trött, hela tiden. Men när jag väl lägger mig på kvällarna kan jag inte somna. Helt knäppt :)

Efter skolan har jag itne gjort någonting! attans, jag som skulle ha pluggat körkortsteori, tyskaglosor och lite annat. Istället har jag fixar och triat med en klännin, ätit tusen gånger om och suttit här i flera timmar.

Skärpning på mig :D

/ F

Måndag


Vilket innebär en ny vecka och nya möjligheter ;)

Har haft en bra dag idag, har varit i skolan och planerat lite med Frida och så fick vi även höra en mycket rolig grej av en lärare :) Efter skolan har jag läst lite körkortsteori och tittat på the hills.

Nu ska jag duscha sen ska jag åka ner till mig och dra ut o övningsköra med mammsen och jag ska även tvinga henne sy lite till moi :)  Nej duschen! / L


Söndag


Hade en dunder dag igår! Först lite shopping i kd, skulle ha mig en stor ring var det tänkt men kom hem med annat än det! Sen blev det hem till hagfors där jag och frida spelade wii medans grabbarna tränade. Sen blev det morot chips och dipp och sällskapspel! Joahnna och tobbe kom upp också =) Sen spårade det ur totalt, vi skrev en låt som kommer bli en hit! haha, aa riktigt sjukt.

idag blir det städa städa plugga plugga och övningsköra! Blä för söndag :(

/ L


torsdag


Börjar inte förens kvart över ett idag, så ligger i sängen och tittar på the hills. Fin start på dagen det ;)
Ikväll så ska frida och jag ta tag i skolan lite och kanske även körkortet som vi hoppas att vi kan få!

Nej ska ta och göra mig frukost, ha en bra torsdag.



Onsdag


Har pain i min hals! Så det blir ingen träning för mig ikväll, sitter och äter glass för att kyla ner värken lite fast det ska ju vara varmt, så det får bli te sen. Jag har fått mig ett nytt favorit te :D tropical fruit, så gott!

Alicia har varit och lekt med mig, hon fick bestämma så vi har sminkat oss, testat olika parfymer och gått i klackskor och målat naglarna. haha, henne kommer mamma och pappa få jobbigt med i tonåren ;)

Nej nu ska jag och johan bege oss till domus och köpa hårfärg. / L


Lill lördagen är här


Veckorna går alldeles för fort. Jag hinner inte riktigt med :)

Började dagen med en geografilektion på den nybyggda skolan. Sedan stod ett innebandypass på schemat. Dock spelade vi ingen innebandy, utan tränade fys i en timma. Välbehövligt.

Sen rullade dagen på och nu har jag slutat. Ska dränka mig i körkortsböckerna och sedan ska jag kolla omdet finns något annat jag kan plugga. Vilket jag vet att det finns.
Men för ska jag fixa te, kakor, smörgåsar eller något annat gott. För det går liksom inte att plugga utan tilltugg ;)

Ha en trevlig eftermiddag!


Det är så kallt



JAG VILL HA SOMMAR NU!


Sitter här och har en liten plugg-pause som jag så fint kallar det ;) Tiden varierar från gång till gång, men nu ska jag faktist bara ha ett litet break på 10 minuter.

Funderar på om jag ska åa och träna efter pluggandet, eller om jag för en gångs skulle bara ska ligga framför tv: och försöka ligga still, skulle nog vara bra eftersom det känns som att jag börjar bli sjuk. Huvudet väget 300 kg och jag är snuvig.
Men man sover inge gott om man inte rört sig under dagen tycker jag :)

Hoppas verkligen att det blir varmare snart, för jag klarar ärligt talat itne av att ha -20 grader längre. Vill ut och promenera, åka pulka och skidor. Men det är inte så trevligt nu  när det är så kallt :)

jaja, massa tjat bara.
/ Frida.

Kavaj



Så snygg!

/ F

Tisdag


Så då har skolan börjat igen, kan inte påstå att det är något jag är glad för! Men får bita ihop fram tills sommaren.
imorse var det hemskt att gå upp, men nu har jag klarat av första lektionen och har cirka 7 timmar kvar i skolan (Y)

Nej nu ska jag sluta deppa och ta tag i ekonomin eftersom att jag har prov imorgon. Ha en bra dag!


L

^^

hahahha jag dör!
LEAVE PAOW ALONE!!

/Sofie


Årets 10:e vurpa



Först var det liksom roligt, men nu är det inte så roligt längre.
Min rygg gör så fruktansvärt ont att jag bara vill gå och lägga mig.


När jag och Lsulle gå till matsalen i förmiddags så lyckades jag halka omkull, med dator väskan på ryggen. Hann inte ens tänka på att ta emot mig för det gick så otroligt fort.
Så det sa bara pladask! Så satt jag där på rumpan och kände mig som skalman med datorväskan på ryggen. Brast ut i ett skrattanfall eftersom det förmodligen sågotroligt klumpigt och roligt ut, men nu är det faktist inte roligt längre ;)

Den 10:e för i år. Nu är frågan, har jag en otrolig otur och går där det fläcvis är halt, är jag alldels för klumpig, eller har jag dåliga skor..
Jag tror faktist att alla stämmer in ;)

/ F

Tillbaka till vardagen


Efter tre veckors lov ska det faktist bli gott att få lite ording på dagarna igen.
Visst är det skönt att inte behöva tänka på någonting, men det blir oerhört tråkigt i längden.
Men det hinner väl bara gå en vecka så klagar man för att man vill ha lov igen :)

Mitt lov har i allafall varit väldigt bra, men alldeles för mycket fester och alldeles för lite sömn. Därför känner jag mig inte direkt utvilad, men det har varit värt det. Näst sista lovet får man ta vara på =)

Ni får lite bilder från mitt jullov ist, orkar inte skriva mer :)











/ F


framför tvn


Har fastnat framför tvn, dagens man, postkodsmiljonären och glee. Tänkte jag skulle kika på innebandyn men det är ju för kallt för att gå utanför dörren så ist blir det mys inne :)


Soffefisen är i tyskland och babblar tyska, angelica är i egypten. Jag vill också till ett annat land! ;P
Kikar på resor hela tiden, skulle verkligen inte sitta fel med en vecka i värmen nu.

/ L

torsdag


Nyss ätit frukost och nu sitter vi här framför tvn och tittar på rasmus på luffen.
Jag har beställt mig två nya favoriter, men de kommer inte förens i mars :(




Ska att bli bra härligt med våren men just nu ska vi nog bara hoppas på att -20 iaf ska bli -10. Mysigt att sitta inne iaf, för ut går det inte att gå ;P / L

onsdag


Har haft det jätte bra i nora hos mormor :) När vi kom fram köpte vi oss mat och väntade in mormor och ellen som var påväg hem från stockholm o sen spela vi spel :) På tisdagen åkte jag och johan in till marieberg och ikea.
Sen åkte vi tillbaka till nora och sen var det stor tid för hemfärd.

Idag gick jag upp vid halv 9 och vid 9 kom nissa och hämtade mig och det bar iväg till dejes simhall där vi tittade på johan när han gjorde sin första tävling, han kom 2a och 3a :)
Nu väntar jag på johanna och tobbe som ska komma upp och vi tänkte se på en film.

Bye bye / L

Måndag


Ska ta och packa väskan, jag och johan ska till nora. Mamma o gänget ska dit imorgon och stanna tills på onsdag men eftersom Johan ska träna på onsdag så åker vi idag och stannar tills imorgon kväll.
Jag är så himla rastlös när det är lov så jag tvinga johan att göra något nu, håller på att gå åt här hemma!



Nej packa var det! Ha de bra :) / L

NU KÖR VI IGEN DÅ.




pictures



NEW YEAR.





/ F


Gott nytt år


Lite sent, men jag har varit borta under nyår.

Hoppas att det här året kommer bli lika bra som 2009.
Men det är mycket att se fram emot.

-fyller 18 9 feb
-sälen vecka 7
-sälen vecka 9
-körkort förhoppningsvis
-magaluf

det är några av planerna detta året. Kommer bli kungligt =)

/Frida

RSS 2.0